Waarom op Leiderschapsreis?

10 fantastische resultaten:

 Deelnemers zijn geïnspireerd en gefocust. Ze zijn betrokken en maken bewuste keuzes die bijdragen aan het succes van uw bedrijf.

 

 Mensen ervaren een oprechtere betrokkenheid bij uw bedrijf en hebben een grotere belangstelling voor de mensen om hen heen zoals collega's en klanten.

 

 De relatie tussen de teamleden is hechter geworden en blijft dat ook na afloop langdurig. Er is veiligheid en vertrouwen binnen het team. Mensen hebben zich kwetsbaar getoond en persoonlijke gevoelens gedeeld.

 

 Deelnemers gaan van nature meer mensgericht leiderschap vertonen omdat ze in een totaal andere setting zijn waar samenwerken een basiswaarde is.

 

 De deelnemers hebben ervaren dat het werken met mensen in en met een andere cultuur vanzelf gaat als je je openstelt en wil leren. Deze ervaring wordt in Nederland meegenomen bij het omgaan met mensen met andere roots.

 

 PR-waarde omdat uw bedrijf en het team dat op leiderschapsreis is geweest een prachtig persoonlijk en betrokken verhaal te vertellen heeft.

 

 Het is goedkoper dan een leiderschapsprogramma in Nederland en levert veel meer op omdat het veel intenser doorwerkt op persoonlijk en team-nivo. 

 

 De lokale bevolking ervaart trots en gastvrijheid en voelt respect, solidariteit en gelijkwaardigheid en dat is hard nodig in deze tijden van angst en muren.

 

 Deelnemers ervaren meer vertrouwen. In hun eigen talenten en drijfveren en die van hun collega's. Ze zijn over drempels heen gegaan en hebben zich moedig getoond in ongewone omstandigheden.

 

 De natuur, het eenvoudige leven, de aandacht en het samen werken aan een goede zaak helpen de deelnemers om zich te verbinden met wie ze in wezen zijn. Vanuit deze persoonlijke transitie nemen ze verantwoordelijkheid voor de transitie van uw organisatie.

 

Karin, deelnemer november 2016

"Deze leiderschapsreis had wat mij betreft de perfecte balans: de eerste dagen in de wildernis draaiden om in de (mijn eigen) natuur tot rust komen en mijzelf en mijn gewoonten met ‘frisse blik’ waarnemen. De dagen samen met de fieldworkers waren tegelijk relativerend en inspirerend. Ook het delen over onze ervaringen met elkaar in onze reisgroep heeft, door daar regelmatig met aandacht de tijd voor te nemen, heel veel gebracht. Ik heb tot in mijn vezels genoten en mijzelf opgeladen aan alle schoonheid en levenslust die ik in de natuur en bij de mensen heb ervaren. Ik heb er boven verwachting meer (hernieuwde) inzichten en energie van gekregen! Echt een aanrader!"