Coaches en begeleiders

Yolande van Wijk, coach en organisator van de leiderschapsreis van Commundo

Yolande van Wijk

Mijn reis begon 54 jaar geleden in het Brabantse land. De teller staat nu op 87 landen. In 2002 zag Commundo (zinvol reizen) het levenslicht vanuit mijn behoefte aan zingeving, mijn passie voor reizen en het verbinden van mensen. Mijn nieuwsgierigheid naar mezelf en de ander vond vruchtbare bodem in de opleiding psychosynthese. In de Leiderschapsreis komt alles bij elkaar. Ik begeleid graag mensen vanuit mijn hart met enthousiasme, aandacht, humor, speelsheid en stevigheid.

De rode draad in mijn leven is het verbinden van mensen door samen te werken aan een zinvolle zaak. Het liefst sta ik daarbij met mijn voeten in de klei. Dat is ook waar het “samen” kan beginnen, vanuit gelijkwaardigheid. En dan komt het plezier en het genieten, het dromen en doen.

Jet Holshuijsen

Sinds 2014 geef ik mijn passie voor de natuur vorm in mijn eigen bedrijf Nature At Work. Ik zie het leven als een voortdurend leerproces waarin ieder eigenaar is van zijn eigen wijsheid en ontwikkelpad. De natuur biedt een oordeelvrije context om met een open hart te verbinden en jezelf te leiden vanuit jouw eigen natuur. Ik ben sinds 2008 als trainer en coach verbonden aan trainingsbureau Van Harte & Lingsma.

Jouw essentie zichtbaar en beschikbaar maken drijft mij. Met aandacht, scherpte in waarneming, diepgang, humor en betrokkenheid zet ik mensen op het spoor van hun eigen mogelijkheden en inspiratie.

Jet Holshuijsen, coach van de leiderschapsreis van Commundo